مزایای کره مغزیجات برای سلامت
کلمه ای از باب احتیاط
۵ تا ۱۰ درصد افراد مبتلا به آلرژی غذایی هستند. بادام زمینی و مغزیجات درختی از محرکهای اصلی آلرژی هستند. اگر آلرژی شدید دارید، ممکن است حتی لمس کردن مغزیجات سبب ایجاد التهاب، تهوع و اسهال در شما گردد. حتی میتواند گلویتان را متورم کرده و نفس کشیدن و صحبت کردن را برایتان مشکل نماید. آلرژی شدید که می تواند کشنده هم باشد شوک آنافیلاکسی نامیده میشود. اگر چنین علائمی را مشاهده کردید با ۱۱۵ تماس بگیرید.

کنترل وزن
درست است که مغزیجات حاوی مقادیر زیادی چربی هستند اما به این معنا نیست که باید از خوردن آنها اجتناب کنید. پروتئین و فیبر بالای آن شما را سیر و پر انرژی نگه می دارد. همین امر به شما کمک می کند در ادامه روز کالری کمتری مصرف کرده و وزن کم نمایید. مغزیجات همچنین به بدن شما کمک می کنند انرژی بیشتری را بسوزانید حتی زمانی که در حال استراحت هستید. اگر رژیم دارید و مغزیجات بخورید احتمال پایبندی شما به رژیم تان بیشتر میشود.
چربی خوب
بیشتر چربی مغزیجات غیر اشباء است که بهتر از چربی غیر اشباء گوشت یا چربی های ترانس در بسیاری از غذاهای فرآوری شده است. مغزیجات می توانند به تثبیت قند خون و انسولین کمک نمایند. انسولین هورمونی است که قندخون را تنظیم می کند.

مملو از مواد مغذی
مغزیجات نه تنها غنی از پروتئین و فیبر و چربی های سالم هستند که برایتان مفید هستند بلکه حاوی مواد مغذی دیگری نظیر ویتامین E، B6، اسید فولیک، نیاسین، منیزیم، روی، مس و پتاسیم هستند. در هنگام خرید به برچسب تغذیه ای برند خریداری شده توجه کنید. برخی حاوی نمک و شکر افزوده و مواد نگهدارنده و چربی های ناسالم هستند که بیشتر مضر هستند تا مزیتی داشته باشند.
غنی از آنتی اکسیدان ها
آنتی اکسیدانها مواد معدنی نظیر سدیم و منیزیم، ویتامین C و E و همچنین فلاونوئیدها، فنولها، پلی فنولها و مواد دیگر هستند. این مواد به صورت یک تیم با همکاری هم از سلولهای شما محافظت می نمایند. و مغزیجات مملو از این آنتی اکسیدانها هستند. این هم دلیل دیگری است که مغزیجات و کره مغزیجات بیشتری استفاده کنید تا قلب سالم تری داشته باشید. مغزیجات همچنین می توانند به پیشگیری از سرطان روده هم کمک نمایند.


در کنترل نگه داشتن کلسترول
بالا بودن کلسترول می تواند سرخرگهایتان را تنگ کرده و به سکته مغزی و بیماری قلبی منجر گردد. به نظر می رسد که بادام درختی، فندوق و دیگر مغزیجات درختی زمانی که کلسترول بالا می رود به پایین آوردن آن کمک می کنندبیشتر کلسترول در خود بدن ساخته میشود اما مقداری نیز از غذاهایی که می خورید دریافت میشود. خوشبختانه مغزیجات کلسترول ندارند یا مقدار بسیار کمی دارند.

پیشگیری و کنترل دیابت نوع دو
از آنجایی که مغزیجات به کنترل وزن کمک می کنند بنابراین سطوح بالای قند (گلوکز) و چربی ها (لیپیدها) را در خون تنظیم کرده و بنابراین می تواند به پیشگیری از این بیماری کمک نماید. مغزیجات همچنین جداره رگها (اندوتلیوم) را سالم و کشش پذیر نگه می دارند که مانع از مشکلات قلبی در رابطه با دیابت میشود.
بیماری قلبی
بیماری قلبی که بیماری قلبی و عروقی نیز نامیده می شود زمانی اتفاق می افتد که رگها سخت شده باشند (پزشکتان ممکن است این اتفاق را آترواسکلروز بنامد). در این صورت قلب ضعیف شده و به نارسایی قلبی منجر می گردد. همچنین می تواند سبب سکته مغزی، حمله قلبی یا ضربان های نامرتب قلب (بیماری که آریتمی نامیده میشود) منجر گردد. کسانی که مغزیجات بیشتر یا کره آنها را مصرف می کنند کمتر دچار تصلیب شراین میشوند. مصرف حدودا ۲۸ گرم یا دو قاشق مربا خوری دوبار در هفته به نظر برای کمک به این امر کافی باشد.
منیزیم

این ماده معدنی برای اعصاب، ماهیچه ها، استخوانها، قند خون، فشار خون و حتی مواد ژنتیکی یا DNA شما مفید است. بسیاری از افراد کمبود منزیم دارند. مغزیجات نظیر بادام زمینی، درختی و هندی و کره هایی که از آنها ساخته میشوند مقادیر زیادی از این ماده دارند.
کره بادام درختی
یک از متداول ترین نوع بادام ها است و منبع خوبی از ویتامین B7 است که بویتین نیز نامیده میشود. این ماده مغذی برای کمک به پردازش چربی، قند و پروتئینی که می خورید در بدن شما ضروری می باشد به ثابت نگه داشتن قند خون و سلامت پوستتان کمک می کند.
کره بادام برزیلی
این بادام ها منبعی عالی از سلنیوم هستند که عملکرد غده تیروئید شما تنظیم می کنند و به بدن شما برای ساختن مواد ژنتیکی (DNA) کمک کرده و سیستم ایمنی شما را ارتقاء می دهد. همچنین به نظر می رسد از سلولهای شما در برابر ذرات آسیب رسان که رادیکال نامیده میشوند محافظت می نماید. و به نظر می رسد کسانی که سلنیوم کمتری دارند بیشتر دچار انواع خاصی از سرطان میشوند.

کره گردوی آمریکایی
گردوی آمریکایی درواقع از مغزیجات نیست بلکه دانه نوعی سیب محسوب میشود. خود میوه که بسیار ارزشمند و خوشمزه است در نواحی ساحلی برزیل می روید. چه گردوی آمریکایی را مغزیجات بنامید یا نه، منبع غنی از مس است که بدن برای تغذیه بافتها و خون و تولید انرژی به آن نیاز دارد. همچنین می تواند قابلیتهای آنتی اکسیدانی داشته باشد که از بدن شما در مقابل آسیب جلوگیری می کند.
کره فندق
فندوق یکی از بهترین منابع غیر حیوانی از اسیدهای چرب امگا ۳ است که برای سلامت قلب مفید می باشند. فندوق مخصوصا نوعی اسید چرب امگا ۳ به نام اسید آلفا لینولنیک(ALA) تولید می کند که به عنوان بلوک سازنده انواع دیگر امگا ۳ ها عمل می کند. این کره را ممکن است نتوان به راحتی در قفسه فروشگاهها یافت اما می توانید خود آن را در غذاساز به راحتی آماده نمایید.

چگونه از کپک زدن پیشگیری کنیم
مغزیجات گاهی کپک می زنند که همین کپک هم می تواند وارد کره ای که از آنها ساخته میشود گردد. یک نوع کپک آفلوتوکین می سازد که می تواند منجر به سرطان کبد شود. اما سازمان غذا و داروی آمریکا قوانین و آزمایشاتی را مقرر کرده است که این امر بسیار به ندرت اتفاق می افتد. و این اتفاق هم بیشتر در جاهای گرم و مرطوب می افتد. اما اگر خودتان کره مغزیجات را تهیه کردید آن را در مکانی سرد و خشک نگهداری کنید و در هنگام تهیه بادام های کیک زده، چروک خورده یا رنگ پریده را دور بیاندازید. با نگهداری مغزیجات در فریزر نیز می توانید مانع از خراب شدن آنها گردید.